YOZGAT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 Sözleşmeli Öğretmen Ataması (GÜNCELLENDİ)

İlimize ataması yapılan öğretmen adaylardan sistem üzerinden evrak yükleyerek başvuruda bulananlar, sisteme yükledikleri evraklardan aşağıdakileri kargo ile müdürlüğümüze (okula değil) göndermeleri gerekmektedir.

1-) Lisans diploması veya geçici belgesi (Onaylı Örneği, onaylı örneğini temin edemeyenler diploma fotokopisi ve e-devletten alınacak yükseköğrenim belgesini göndereceklerdir)

2-)Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans, Pedagojik Formasyon Programı/Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifikası, İlköğretim Sınıf Öğretmenliği ya da İngilizce Öğretmenliği Sertifikası programlarından birini tamamladığına ilişkin belge.

3-) Felsefe bölümü mezunlarından; 16 kredi sosyoloji, 16 kredi psikoloji, sosyoloji bölümü mezunlarından; 8 kredi mantık, 16 kredi felsefe, 16 kredi psikoloji aldığına dair belgenin aslı veya onaylı örneği.

4-) Fotoğraf ( 8 adet vesikalık fotoğraf )

5-) Mal bildirimi belgesi (TIKLA indir)

6-) Elektronik Başvuru Formunun onaylı örneği

7-) Sağlık kurulu raporu (Sağlık durumunun Türkiye’nin her bölge ve iklim şartlarında öğretmenlik görevini yapmasına engel olmadığını tam teşekküllü hastanelerden son altı aylık süre içinde alacağı Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirilmek, bedensel engelli adaylar bakımından; bedensel engelinin öğretmenlik görevini yürütmesine engel olmadığına Bedensel Engeli Değerlendirme Komisyonunca karar verilmiş olmak) (Aslı)

8-) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (Elektronik ortamda doldurulması ve mümkünse tek sayfaya sığdırılması gerekmektedir.) (TIKLA indir) (Aslı)

9- ) Erkek adaylar için Askerlik durumunu Gösterir belge. (e-devletten alınan belgeler geçerlidir)

10-) Adli Sicil kayıt Belgesi (e-devletten alınan belgeler geçerlidir)

 

Elden evrak teslim etmek isteyen öğretmen adayları kargo ile evrak göndermesine gerek yoktur. İsteyen adaylar elden evrak teslimi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Bürosuna bizzat müracaat edebilirler. Bilgi için 0 354 280 66 32 - 33 - 34 - 35 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Karatepe Mah. H.Ahmet Yesevi Cad. No57 Yeni Valilik Hizmet Binası Kat 2 66100 YOZGAT - 0 354 280 66 00 280 66 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.