YOZGAT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 YILINA KADAR OKUL GELİŞİM PLANLARI HAZIRLANDI

2023 YILINA KADAR OKUL GELİŞİM PLANLARI HAZIRLANDI

Her kademedeki eğitim kurumlarının hedef, yapı ,süreç işlevinin izlenmesi amacıyla her eğitim-öğretim yılını kapsayarak şekilde ve 2023 yılına kadar devam edecek okul gelişim planları hazırlanarak okullarımıza gönderilmiştir.

Eğitim kademlerinin mevcut yapısı ve müfredat programı ve yaş gruplarına göre okullarımız; okulun mevcut potansiyelinin tespitiyle birlikte, okulun yapısal gelişimi, ihtiyaçların giderilmesi ,öğrencilerin sosyal, kültürel ,sportif  faaliyetlere katılımı ,öğrenci yeteneklerinin tespiti ,okulların sorun analizlerine göre yapılacak çalışmalar, velilerin öğrenci ve okullarla ilgili iletişim problemleri ve veli eğitimleri ,ortaokul ve ortaöğretim öğrencilerinin sınav ve akademik başarılarının izlenmesi ve geliştirilmesi ile değerler eğitimi genel başlıklarını içeren eylem planlarında okullarımız tarafından belirlenecek hedefler ve bu hedeflerin gerçekleşme düzeyleri il ve ilçe müdürlüklerimizce izlenecek .

Okullarımızın bu kapsamdaki çalışmaları ile her alandaki çalışmaları veri tabanımıza işlenerek izleme-değerlendirme sistemi verimlilik  esasına göre çalıştırılacaktır.

Karatepe Mah. H.Ahmet Yesevi Cad. No57 Yeni Valilik Hizmet Binası Kat 2 66100 YOZGAT - 0 354 280 66 00 280 66 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.