YOZGAT İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Temmuz ARGE Bülteni Yayınlandı

 İl Millî  Eğitim Müdürlüğü ARGE Bülteni ile üçüncü kez ve yeniden sizlerle buluşmanın sevinci içerisindeyiz.
2015 Temmuz ARGE Bülteni Yayınlandı

 Saygıdeğer Okurlarımız,

 İl Millî  Eğitim Müdürlüğü ARGE Bülteni ile üçüncü kez ve yeniden sizlerle buluşmanın sevinci içerisindeyiz.

 ARGE Bülteni ile siz saygıdeğer okurlarımıza birimimizin altı ay boyunca yapmış olduğu Stratejik Planlama, Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri, Avrupa Birliği Projeleri, Bu Benim Eserim ve TUBİTAK Ortaöğretim, DOESEF vb. Proje Yarışmaları, TUBİTAK 4006 Bilim Fuarları, başlıca seminer ve çalıştaylar, Araştırma İzinleri gibi çalışmalarımızı paylaşmaktayız.

 Ayrıca geçen sayılarımızda da yer alan Örnek Okul sayfamız ile siz saygıdeğer okurlarımızdan dönem içerisinde farklı çalışmaları ile dikkatleri çeken okul/kurumlarımızın eğitime ve öğretime dair faaliyetlerini buradan paylaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İyi ve güzel işlerin takdir edilmesi gerektiğinin bilinci ile bu sayımızda okul/kurum sayımızı artırarark daha fazla faaliyet ve projenin paylaşılmasını arzu ettik. Söz ustaları atalarımızın da söylediği gibi, marifet iltifata tabidir ve iltifatsız marifet zayi olur.

 yozgatarge66@gmail e-posta adresimiz üzerinden bültenimize ve çalışmalarımıza dair her türlü fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bu fikir teatileri ile bültenimizin gün geçtikçe zenginleşeceği kanaatini taşımaktayız.

 Bir daha ki sayımızda buluşmak temennisiyle...

 

Bültene ulaşmak için tıklayınız.

Karatepe Mah. H.Ahmet Yesevi Cad. No57 Yeni Valilik Hizmet Binası Kat 2 66100 YOZGAT - 0 354 280 66 00 280 66 01

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.